Učilište Profokus i Tekstilpromet predstavljaju novi projekt!

Ideja prezentacije odjeće modnih dizajnera koji su obrazovani u Učilištu Profokusu zaživjela je podrškom Ksenije Valjevac, voditeljicom MPF u Tekstilprometu i ravnateljice Učilišta Profokus, Branke Vučetić Atletić.
Ovom suradnjom otvoren je put i objedinjen kreativan rad uz podršku najvećeg maloprodajnog lanca tekstila. Dizajneri iz Učilišta Profokus od odabranih tkanina koje se nalaze u dućanima „Svijet tkanine“ izradit će modele, a potom izložiti u za to predviđenom izlogu dućana u Ilici 60.


Kako kupiti najpopularnije dizajnerske komade sezone

DSCF4639

Odlično osmišljenim konceptom Učilišta Profokus i Tekstilprometa, modnim dizajnerima otvorena je mogućnost odabira velikog broja tkanina za njihove kreacije.
U dućanu „Svijet tkanine“ biti ce prikazani najpopularniji dizajnerski komadi sezone, koje možete naručiti u svojoj veličini, boji ili pak materijalu koji se nalazi u dućanu.

Učilište Profokus predstavlja kreacije Sare Lončarić i njezinu modnu marku Blackpearl

Prva dizajnerica koju će predstaviti Učilište Profokus u suradnji s Tekstilprometom, odnosno maloprodajnim dućanima „Svijet tkanine“, je Sara Lončarić i njezina modna marka Blackpearl.
Za prezentaciju odjeće koja je izrađena od tkanina koje se nalaze u „Svijetu tkanine“ u Ilici 60, Sara je izradila hlače i košulju, te pelerinu.
Modeli su iz jesensko-zimske kolekcije koje je prikazala na Fashion Weeku Zagreb.
Ova uspješna mlada dizajnerica svoje kreacije odlično prodaje kako u Hrvatskoj tako i na stranom tržištu, pa će zasigurno pronaći još više klijenta koji će njezine odjevne predmete kupovati u dućanima „Svijeta tkanine“.

Profesionalci uključeni u projekt

Za izgled i prezentaciju izloga zaslužni su arhitekti, Marina Huljev Lončarić i Jurica Huljev.

DSCF4557
Jurica Huljev osnivač je tvrtke Synthesis koja se bavi arhitekturom, od osnovne ideje do konačne realizacije. Za visokostručni rad primo je brojna priznanja i ima dugu listu zadovoljnih klijenata.

DSCF4587

Pronađeno je i odlično rješenje za izlog u dućanu „Svijeta tkanine„ u Ilici 60, gdje je mobilnom metalnom kutijom dobiveno sofisticiranih rješenje u prezentaciji odjeće.

Novi pristup prodaji dizajnerske odjeće

Novi način prodaje dizajnerske odjeće donosi višestruko zadovoljstvo svima koji žele imati drugačije odjevne predmete izrađene od odlične i kvalitetne tkanine u izvrsnoj dizajnerskoj formi.
Ovim projektom Učilište Profokus koje ove godine slavi dvadeset godina uspješnog rada potvrdit će status lidera u obrazovanju dizajnera koji samostalno mogu kreativno i kvalitetno izraditi odjevne predmete.