LIGHT DESIGN - EDUKACIJA - Uciliste Profokus

LIGHT DESIGN – edukacija

Rasvjeta ima moć transformirati interijer, naglasiti arhitekturu te stvoriti emociju. Upravo zato pravilan odabir i pozicioniranje rasvjetnih tijela ključno za stvarnje ugodnog i estetski privlačnog interijera i eksterijera. 
Svjetlo nam omogućava da stvorimo posebnu atmosferu i doživljaj u prostoru te zadivljujuće efekte, a često čini prostor funkcionalnim. 

Dizajneri inerijera koriste rasvjetu kako bi istaknuli određene dijelove interijera, namještaja te novim i inovativnim rješenjima naglasili niz dekorativnih elemenata. Ovisno o namjeni, orijentaciji i poizciji interijera, biraju vrste i intenzitet rasvjetnih tijela.  

Bitan aspekt je funkcionalnost svjetla odnosno njegova prilagodba aktivnostima koje se odvijaju u određenim prostorijama, npr. u radnim prostorima gdje potrebno jarko i pravilno usmjereno svjetlo dok je u spavaćoj sobi ili dnevnom boravku potrebno prilagoditi svjetlo na način da pridonese opuštenoj atmosferi. 
 
Osvjetljenje nekog prostora zahtijeva pažljivo osmišljen koncept koji uzima u obzir reakcije različitih boja, materijala i oblika na različite kvalitete svjetlosti. Također, potrebno je razmotriti različite psihološke i simboličke, optičke učinke koje svjetlo u određenoj nijansi može stvoriti. 

Kako bi pravilo naučili pravilno pozicironirati, projektirati i osmisliti rasvjetu unutar interijera osmislili smo edukaciju kroz koje prolazimo sve bitne segmente. U planiranju i oblikovanju rasvjete, bitno je razmišljati o funkcionalnosti ali i estetici, a ova edukacija će Vas upravo tome i naučiti. 

ZA KOGA JE NAMIJENJENA OVA EDUKACIJA? 

Bez obzira jeste li profesionalni dizajner interijera, ili entuzijast, ova edukacija će Vam pružiti ideje i vještine. Edukacija je osmišljena i kreirana u suradnji Učilišta Profokus i dipl. arhitekta i dizajnera rasvjete, g. Dvorski Krune

Pridružite se jedinoj edukaciji u Hrvatskoj koja ima za cilj koja informirati i naučiti Vas kako oplemeniti interijer svjetlom i učiniti ga ugodnijim za život. 

Polaznici edukacije po završetku dobiju certifikat za sudjelovanje. 

Za prvu klasu edukacije LIGHT DESIGN pripremili smo poseban popust od -30%!

TERMIN ODRŽAVANJA: 18. – 28.09.2023., od ponedjeljka do četvrtka 
VRIJEME ODRŽAVANJA: 17.00. – 20.00. h
LOKACIJA: Učilište Profokus, Gundulićeva 34 

CIJENA:

750,00 € – 30% promo cijena!
525 € – PDV uključen u cijenu
*mogućnost otplate u dva obroka 

ŠTO VAS OČEKUJE NA LIGHT DESIGN EDUKACIJI? 

  • Uvod u oblikovanje svjetlom (light design) 
  • Koncept HCL – Human Centric Lightning 
  • Principi projektiranja svjetlom 
  • Izvori svjetlosti – efikasnost i održivost 
  • Parametri kvalitete i ergonomije svjetla 
  • Arhitektualna i dekorativna rasvjeta 
  • Proces i principi projektiranja 
  • Investitor i budžet 
  • ALATI – software i web 

Prijavite se OVDJE! 
Rezervirajte svoja mjesta što prije jer je broj mjesta ograničen!