Nova kolekcija Kristina Burje na Fashion.hr-u

Poznata dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju novu jesensko-zimsku kolekciju na ovosezonskom Bipa Fashion hr.-u.
Kristina je obrazovanje za modnog dizajnera završila u Učilištu Profokus i kao polaznica pokazivala je veliki interes prema konstrukciji i modeliranju kroja, kao i tehnologiji izrade odjeće.

Uvijek je težila dodatno objašnjenje kako na drugačiji način dobiti traženi volumen, proporciju kako izraditi drugačiji izgled rukava.
Njezina znatiželja i želja da ostvari svoje maštovite ideje vodila ju je prema traženom cilju da ideju pretvori u stvaran odjevni predmet.

Kreativac koji istražuje

Danas s pravom možemo reći kako je pravi kreativac koji uživa u igri spajanja različitih materijala, istražuje kompoziciju koja se sastoji od uskog i širokog, pažljivo radi kompozicije s prozirnim tkaninama i uspješno naglašava ono što je važno istaći na ženskom tijelu .
Kristina već nekoliko sezona uspješno surađuje s poznatim javnim i estradnim zvijezdama i s velikom preciznošću stvara njihov modni imidž koji je tako važan kada su u pitanju javni nastupi.

Kolekcija Kristine Burje i njezina modna marka KRIE

Kolekcija modne marke Krie najkreativnija je na ovosezonskom Fashion hr.-u. Odlično postavljen odnos naglašenog volumena u gornjim dijelovima, dobro uklopljen sjajni srebrni materijal koji koristi za uske haljine i hlače. Odlična tonska ujednačenost, s akcentom gdje koristi boju ili razigranu forumu resica.

Možda je otkrivanje tijela najizazovniji dio kojim se Kristina igra s toliko lakoće. Njezine kreacije nikada nisu prešle granicu kada koristi prozirnost, otvore i pokazuje žensko tijelo koje ne postaje vulgarno, već naprotiv izazovno i interesantno.

Upravo ta vještina da spretno pokazuje što je važno kada je pitanje erotičnosti pokazuje s koliko vještine dobro barata proporcijom i formom.
Kristina svojem dizajnerskom kontinuitetom pokazuje kako je važan spoj kreativnog i tehničkog znanja u stvaranju uvijek novih i drugačijih kolekcija

Novi projekti

Nakon uspješne nove jesensko zimske kolekcije, Kristina će u suradnji s Profokusom kreirati glamuroznu haljinu za MISS HRVATSKE, Maju Spahiju, koja će haljinu nositi na predstavljanju u Kini. Tako će svoj kreativni ciklus zatvoriti radom za najljepšu Hrvaticu i doprinijeti da se ljepota i dizajn spoje u jednu cjelinu.

IMG_4079foto: Fashion.hr press