Naše buduće stilistice uče kombinirati modni izgled za snimanje

U izvrsnoj atmosferi u dućanu Maxy P– moda za punije u zagrebačkoj Ilici, naše buduće modne stilistice sa svojom mentoricom Almom Premerl Zoko odradile su svoju prvu modnu vježbu fotoshootinga.
Tema nije bila nimalo lagana, jer je za snimanje potrebno znanje, vještina, te niz drugih elemenata da bi zadatak Fotoshooting za modni brend Maxy P bio u potpunosti dobro odrađen.

Poznata zvijezda kao model

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za ovo snimanje dogovorena je suradnja s poznatom estradnom zvijezdom Ksenijom Erkel.
Osim kao pjevačica osebujna glasa, poznata je i kao ljubiteljica lijepe odjeće.

WP_20151109_037Radi svojeg stasa bila je idealan model, pa su buduće modne stilistice od svoje mentorice Alme mogle naučiti kako dočekati važnu gošću, na koji način joj pristupiti i objasniti što je njezin zadatak.
Kako odabrati pravilno odjevne predmeta prema konstituciji tijela i što izabrati kada su u pitanju modni dodaci. Fotograf Nikola Zoko pokazao je rad na snimanju i što je važno da stilist odradi, kako bi samo snimanje išlo što ležernije i brže.

Profesionalan pristup

WP_20151109_036

Ovom praktičnom nastavnom koju u programu modnog stilizma vode stručni i obrazovan i predavači svakako da doprinose izvrsnom obrazovanju koje se provodi u Učilištu Profokus.
Naša Alma koja je mentor praktične nastave uskoro ima nove projekte za svoje polaznice, a njihov radi nadalje ćemo pratiti.