Mala crna haljina

KAKO NAJBOLJE ISKORISTITI ODJEVNI PREDMET?

Pripremili smo nekoliko prijedloga kako malu crnu haljinu upotpuniti i nositi za razne prigode, a pri tome uštedjeti na novčanom izdatku kao i uštedjeti mjesto u ormaru. Uz odjevenu kombinaciju vrlo je bitno uskladiti make up i frizuru što je tim Profokusa i pokazao.
Modni dodatci mogu biti glavni u stvaranju stila i određivanju namjene odjevne kombinacije. Budite slobodni i svoji u stvaranju novih modnih izričaja, samo pazite na nevidljivu granicu koja vrijedi za dobar modni ukus.

MODNI PRIJEDLOG 1 – DNEVNA VARIJANTA

Dnevna varijanta Mala crna haljina upotpunjena sa jednostavnom vestom od bukle pređe u bež i bijeloj boji. U prvom prijedlogu odabrali smo gležnjače malo elegantnijeg oblika sa romantičnim ovratnikom. Frizura i make up prate dnevni look. Drugi prijedlog – haljina je i dalje upotpunjena vestom koju smo zakopčali širokim remenom i upotpunili modernom ogrlicom od lanaca. Za obuću izabrane su crne antilop gležnjače sa resama.

Za hladnije dane i šetnju gradom dodajte šal krupne strukture pletiva u crnoj boji sa lame nitima, i tople čizme.

MODNI PRIJEDLOG 2 – POSLOVNA VARIJANTA

Haljini smo dodali ravno krojeni kaput sitnog, kvadratičnog crno-bijelog uzorka. Kao dodatak možete nositi bogate uz vrat ogrlice jer je kaput okruglog izreza bez ovratnika ili će te samo dodati stilizirani remen na haljinu. Posebnost ove kombinacije čini lagano pletena punđa a make up uz malo naglašene oči usta se ističu raskošnim crvenim ružom.

MODNI PRIJEDLOG 3 – VEČERNJA VARIJANTA

Vecernja varijanta Večernju varijantu može činiti klasična crna kombinacija a haljinu smo oplemenili stiliziranim remenom i modernom jaknom bogate baršunaste teksture. Crne grilon čarape i elegantne gležnjače savršeno pristaju ovoj kombinaciji. Boje se ističu u make up-u a frizura je raspuštena te pada u blagim stiliziranim kovrčama.

modni stilist: Lidija Marošević vizažist: Kristina Atletić frizer- stilist: Ana Bulat foto Profokus: Zvonimir Atletić