Fashion Incubator poziva polaznike Učilišta Profokus!

Do 17. lipnja primaju se prijave za novu sezonu Fashion Incubatora, najutjecajnijeg natjecanja za neafirmirane modne dizajnere, a najbolji će osvojiti 10.000 kn i pozivnicu za nastup na tjednu mode Fashion.hr.

Fashion Incubator, prvo i najutjecajnije natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere, poziva polaznike Učilišta Profokus da se prijave na natječaj za novu 16. sezonu.
Započni karijeru modnog dizajnera, kreni stopama Juraja Zigmana, Ivana Alduka, Sonje Lamut, Klisaba i drugih, te s pobjednom na Incubatoru postani dio hrvatske modne scene.

Natječaj je otvoren do 17. lipnja 2016. Prijaviti se mogu svi bez obzira na formalno obrazovanje, pojedinci ili grupa od dva člana starosti između 19 i 35 godina.
Kolekcija treba sadržavati najmanje 10 i najviše 12 modela i ne smije biti ranije javno izlagana. Potrebno je priložiti skice svih 12 modela, a 2 modela treba izraditi i detaljno poslikati.
Između pristiglih prijava stručni žiri će odabrati 5 najboljih koje ulaze u finale Fashion Incubatora u Osijeku, a najboljeg među njima nagradit ćemo s 10.000 kuna i pozivnicom za nastup na Fashion.hr.-u.

Fashion Incubator svim finalistima bez obzira na plasman pokriva troškove modela, šminkera, frizera i smještaja u Osijeku.
Detaljne propozicije i prijavni obrazac nalaze se na www.fashion-incubator.hr, kao i kontakt obrazac za sva pitanja koja možda imaš.

Sretno!