Vizažistice TIMA PROFOKUS na izboru MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA

I ove godine TIM PROFOKUS je službeni vizažistički tim na izboru Miss Hrvatske za Miss Svijeta pod vodstvom Kristine Atletić. U prekrasnom Šibeniku gradu u kojem živi prošlogodišnja Miss Hrvatske, Maja Spahija održano je natjecanje za najljepšu Hrvaticu.

U sklopu hotela Solaris, Hotel Jure bio je domaćin natjecanja gdje je četrnaest prelijepih djevojaka , predstavnica hrvatskih županija pokazalo ne samo fizičku ljepotu, već i svoje talente od pjevanja, plesanja, sviranja instrumenata.

Miss_2016_301_web

Upravo tom spoju ljepote i šarma doprinijele su i vizažistice TIMA PROFOKUS koje su svojim znanjem i vještinom pripomogle da sve natjecateljice naglase svoju ljepotu.
Vizažistice Tima Profokus izvrsno su odradile svoj dio posla gdje je važna brzina, dobra organizacija, ali i vrhunsko znanje vizažiranja kako bi rezultat bio valjan.
Višegodišnje iskustvo glavne koordinatorice Kristine Atletić koja radi na velikim projektima, revijama, eventima, a koja vodi Tim Profokus pridonijelo je cijelom timu vrhunski profesionalizam koji postaje glavna značajka  uspješnosti timskog rada.

Miss_2016_307_web
Kako se samo natjecanje održalo  u vanjskom dijelu hotelskog kompleksa na izgrađenoj pozornici na bazenu, kiša koja je počela padati baš na samom početku natjecanja ipak nije omela ni natjecateljice ni publiku ni žiri. Natjecanje je nastavljeno, a odlična organizacija Tima Profokus spremno je čekala da ni jedna kapljica kiše ne naruši izgled šminke. Tako su vizažistice još jednom pokazale kako treba profesionalno postupati u svim nepredviđenim situacijama.

Miss_2016_304_web

Stručni žiri u sastavu Tihana Harapin Zalepugin, Dr. Zoran Žgaljardić, Siniša Kuzmanović, Metalija Transa, Branka Atletić, Damir Luketić, Jadranka Pezo, Hrvoje Prahir, Nail Krisralam, Ana Marija Šimić, Ante Pavić, Željko Burić, Martina Mavrin, Marija Baričević, Sanja Faber, Dino Karađole, Domagoj Matić, Iva Loparić Kontek, Maja Vračarić, izabrao je  najljepšu Hrvaticu Angelicu Zacchignu koja će predstavljati hrvatsku na natjecanju Miss Svijeta u Washingtonu.

13522788_727463150726046_999728826448765414_o

Angelica je dobila i nagradu Učilišta Profokus, poklon bon za stipendiju programa vizažizma. Nagradu je uručila Branka Vučetić Atletić ravnateljica Učilišta Profokus. Prilikom uručenja naglasila je kao je ljepotu uvijek važno znati naglasiti lijepim i pravilnim načinom šminkanja što će naša Miss Hrvatske svakako naučiti u Učilištu Profokus.

Za nastavak pripremi  za svjetsko natjecanje i nadalje će se brinuti vizažistica ProfokusaKristina Atletić koja je s Angelicom odradila već prvo službeno snimanje u prelijepom gradu Šibeniku.

Kristina je izjavila kao Angelica ima prekrasan izražaj lica i kako je sretna što ima izvrsnu suradnju s našom Miss koja osim svoje fizičke ljepote ima toplinu i lijep odnos prema suradnicima koji  joj pomažu u njezinoj pripremi za svjetsko natjecanje.

Miss_2016_302_web

Samo Učilište Profokus kao lider koji obrazuje profesionalce zadovoljno je što je Tim Profokus i njegove vizažistice postao tražen na svim značajnim projektima koji se održavaju u Hrvatskoj. U Učilište se upisuju polaznici koji su svjesni da svoje znanje mogu steći samo uz vrhunske predavače i mentore , dobru komunikaciju, te stjecanje znanja u području make upa koji se primjenjuje  u Profokusu. To je beauty make up, kazališna, televizijska i filmska šminka. Tako zaokruženom cjelinom uz verificirani program u kojem se izdaje uvjerenje s prvom upisa u radnu knjižicu postajete se pravi profesionalac.

foto: Domagoj Biondić