comment 0

Predstavljamo novi, ekskluzivni obrazovni program!

Estetsko uređenje obrva i trepavica s naglaskom na primjenu prirodne kozmetike –  jedini program u EU s diplomom koja će vam otvoriti vrata industrije ljepote!

U partnerstvu s renomiranom Kallos Beauty Academy,  Učilište Profokus ponosno predstavlja intenzivan dvomjesečni program od 125 sati posvećenih tehnikama  estetskog uređivanja obrva i trepavica uz primjenu prirodne kozmetike
Ovdje stvaramo Vašu budućnost u beauty industriji.

Možete očekivati detaljno teorijsko i praktično iskustvo koje će vas lansirati u svijet profesionalnih beauty stručnjaka.
Od osnova do naprednih tehnika, naši edukatori i partneri iz Kallos Beauty Academy vode vas kroz sve korake stvaranja besprijekornog izgleda i uporabe prirodne kozmetike.
Naučit ćete osnove primjene prirodne kozmetike uz istovremeno usvajanje najnovijih PMU i Lash&Brow Lift tehnika. Ovakvim novim pristupom u praktičnom dijelu nastave stvarat ćete skladan spoj estetike i zdravlja vaše kože.

Ovo nije samo edukacija – ovo je prilika za transformaciju vaše strasti u vještinu.
Postanite stručnjak u preciznom oblikovanju i njegovanju, usvojite vještinu koja će osigurati vaš uspjeh u ovom traženom zanimanju.

Iskoristite financijsku podršku za ostvarenje svojih ciljeva u beauty industriji!
Naš program estetskog uređivanja obrva i trepavica pruža ne samo vrhunsko obrazovanje već i mogućnost sufinanciranja kroz sustav vaučera.

Započnite svoj put prema uspješnoj karijeri, prijavite se i osigurajte svoje mjesto među prvima koji će nositi diplomu priznatu širom EU, otvarajući vrata svijetu estetskog uređivanja obrva i trepavica!

VIŠE O PROGRAMIMA I UPISIMA SAZNAJTE OVDJE!
ESTETSKO UREĐIVANJE OBRVA I TREPAVICA UZ PRIMJENU PRIRODNE KOZMETIKE – PMU puder obrve

ESTETSKO UREĐIVANJE OBRVA I TREPAVICA UZ PRIMJENU PRIRODNE KOZMETIKE – LASH&BROW LIFT

Leave a Reply


*