Vizažistice Profokusa uljepšavale posjetiteljice na Danima ljepote i fitnessa

Velika gužva na izložbenom prostoru Učilišta Profokus na Danima ljepote & fitnessa.
Na izložbenom prostoru Učilišta Profokus tijekom sajma dani Ljepote & fitnessa vlada je velika gužva. Razlog za tako veliki interes bile su aktivnosti koje svake godine osmisli kreativni Tim Profokus.

Već tradicionalno dvanaestu godinu Učilište Profokus organizira Make Up Natjecanje.
Više od dvjesto posjetitelja prati ovu manifestaciju. Sudionici su mladi neprofesionalni vizažisti koji pokazuju svoje kreativno umijeće i natječu se za vrijedne nagrade.

Na izložbenom prostoru Profokusa vizažistice su šminkale posjetiteljice i svojim vještim potezima kista uljepšavale sve one koji su posjetili štand Profokusa. Interes je bio tako velik da su tijekom cijelog dana os samog otvaranja sve do zatvaranja neprekidno šminkale.  Bio je to  izvrsno iskustvo i profesionalni početak gdje se radom postiže i praksom i otvaraju budući poslovni kontakti.

Na izložbenom prostoru Petra Hursa suradnica Profokusa, demonstrirala je metodu threading čupanje obrva koncem. Pokazala je kako se oblikuju obrve i kako je moguće bezbolno ukloniti nausnice.  To je ujedno bila i promocija novog Profokusovog tečaja threading metode kojeg će voditi Petra kao stručnjakinja i izvrstan Profokusov mentor.

Da je Učilište Profokus uvijek inovativno u primjeni novih tehnologija dokaz je što su na izložbenom prostoru posjetitelji mogli uživati u velikom ekranu i selfie slikama.

Najviše su ih uveseljavali gifovi i nitko nije mogao odoljeti da bar jednom ne stane pred selfie i izvede pokoju šaljivu kretnju.

Svi posjetitelji mogli su svoje selfie slike i gifove pronaći na like stranici Učilišta Profokus, a oni koji su likali i taggali dobili su mogućnost osvojiti poklon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U veselom i kreativnom duhu završila je još jedna prezentacija Učilišta Profokus i programa za vizažiste koji se provode s još deset drugih verificiranih program koje je odobrilo  Ministarstvo znanosti i obrazovanja i koji se upisuju u e-radnu knjižicu.

Pogledajte više u našoj galeriji:

Sve slike s Selfie uređaja potražite na našoj FB stranici!

Foto: Nikolas Feher, Profokus