Vizažisti Profokusa na pripremama za izbor za Miss Hrvatske 2017.

U Hotelu Slavonija u Vinkovcima održane su sedmodnevne pripreme za jubilarni, 25. izbor za Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2017. godine koji će se održati krajem rujna u Biogradu na Moru. U pripremama je sudjelovalo 19 finalistica, izabranih kroz županijske izbore.
Vizažistički tim Učilišta Profokus pridružio se finalisticama u Vinkovcima.

Pripreme su zamišljene kao niz edukacija u pet kategorija: Sport & Fitness, Talent, Intervju, Multimedija i Top Model od kojih svaku predvode mentori čija je uloga natjecateljicama prenijeti dio svojih znanja i vještina, koje osim stjecanja novog iskustva tijekom priprema imaju i mogućnost osigurati si direktan plasman u superfinale izbora za Miss Hrvatske 2017.

Naime, pobjednica svake kategorije, pored djevojke koju kao Miss Medija izaberu čitatelji portala Dnevnik.hr kao i četiri djevojke koje izabere ocjenjivački suda izbora Miss Hrvatske 2017., imat će priliku predstaviti se u drugom krugu natjecanja.

Učilište Profokus nastavlja svoju tradiciju te je i ove godine partner izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2017. godine.  Učilište je za pobjednicu izbora osigurao i stipendiju za verificirani program  koja će joj omogućiti stjecanje nove profesije kroz rad s vrsnim stručnjacima.

U vještine Profokusovih vizažista djevojke su se uvjerile tijekom priprema – glavna vizažistica Profokusa, Kristina Atletić, kao mentorica u kategoriji Multimedija održala im je informativnu edukaciju o pravilima šminkanja s naglaskom na javni nastup, podučila ih što trebaju istaknuti na svome licu, kako prekriti nedostatke, njegovati kožu i pravilno je pripremiti za šminkanje.

Pod njenim vodstvom je tim Profokusa u kojem su sudjelovale Martina Daižić, Laura Mišković i Mateja Vrljić, sponzoriran kozmetikom Jane Iradel, djevojkama kreirao izgled tijekom cijelih priprema, a posebice za snimanje razglednice i najavnih videa.

Sponzori Jane Iradel te brand Dermalogica darovali su finalisticama proizvode s kojima, nakon kvalitetne edukacije na pripremama, djevojke s lakoćom mogu postići lijep i njegovan izgled.