Vaucheri za obrazovanje - uciliste profokus

Vaučeri – prijavi se za sufinanciranje obrazovanja!

U tijeku je dodjela javnih sredstava za obrazovanje odraslih koju provodi HZZ. Ne propustite priliku i ostvarite sufinanciranje verificiranih i odobrenih  programa za stjecanje mikrokvalifikacije koje provodi UČILIŠTE PROFOKUS. Prijavite se i ulovite svoj vaučer kojim se sufinancira vaše željeno obrazovanje.

ŠTO SU VAUČERI?

Vaučer je financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih u području zelenih i digitalnih zanimanja. Korisnik može koristiti samo jedan vaučer za obrazovanje financiran javnim sredstvima. Sve detalje oko dobivanja vaučera kao i prijavu moguće je ostvariti preko stranice HZZ koji je zadužen za provedbu istih.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI I KORISTITI VAUČER ZA PROGRAM OBRAZOVANJA U PROFOKUSU ZA OSTVARENJE ZELENIH I DIGITALNIH ZNANJA I VJEŠTINA

Prema službenoj stranici HZZ-a vaučere, mogu koristit sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života. Korisnik sam bira obrazovni program i za njega ostvaruje pravo na određeni iznos vaučera ako ispunjava uvjete ovog procesa. Isto tako, o relevantnosti same prijave i ispunjavanju dodatnih kriterija koji se traže za pojedine programe odlučuje isključivo HZZ. 

OVDJE možete pronaći više informacija o samoj proceduri predaje Zahtjeva i ostale uvjeta  koje trebate zadovoljiti kako biste dobili vaučer.

VAUČERE MOŽETE ISKORISTITI ZA PROFOKUSOVE PROGRAME:

Kada dizajner interijera može svoju ideju interijera pokazati u pravoj virtualnoj 3D slici svaki klijet će lakše i bolje razumjeti takav prikaz. Digitalni prikaz interijera omogućuje virtualni prolazak kroz prostor i spoznaju kako bi taj prostor izgledao u stvarnom svijetu. Tako jasan projekt daje sigurnost i brze dogovore u samoj realizacije stvarne izvedbe.

Navedeni program  počinje u listopadu ove godine, a namijenjen je polaznicima koji žele pokrenuti svoj vlastiti posao vezan za uređenje interijera ili pak oni dizajneri koji već rade u struci , ali svoje usluge žele proširiti  i biti konkurentni na tržištu ili osobe koje će se posvetiti poslovima crtanja i 3D vizualizaciji i surađivati ili biti uposleni u raznim dizajnerskim studijima i arhitektonskim uredima.

UPISI I INFORMACIJE

Za sve dodatne informacije vezane za uvjete upisa, ostvarenje prava na vaučer kao i sve informacije o samom programu pošaljite upit na naš mail – info@profokus.hr ili ispunite prijavnicu.