UČILIŠTE PROFOKUS sudjelovao u pripremama MISS Hrvatske Angelice Zacchigne za MISS Svijeta

Ovogodišnja Miss Hrvatske, 22-godišnja Angelica Zacchigna studentica je jazz pjevanja na Konzervatoriju Giuseppe Tartini u Trstu. Angelica je na natjecanju Miss Hrvatske osvojila žiri u kojem je sudjelovala i ravnateljica Profokusa, Branka Vučetić Atletić. Od početka natjecanja sve do njezinog puta u Ameriku za lijep izgled i make up pobrinuo se tim Profokus i glavna koordinatorica Kristina Atletić.

Kristina je Angelici prije puta održala seminar o načinu i tajnama dobrog make upa koji će joj koristiti da u svakom trenutku izgleda lijepo i dotjerano.

img_6598

Već u prvim počecima natjecanja u Washingtonu, Angelica je postigla veliki uspjeh u kategoriji Miss World Talent.  Od 91 izvedbe, 18 djevojaka odlučilo se pokazati talent u pjevanju, 57 u plesu te 16 u raznovrsnoj kategoriji. Naša misica je, unatoč jakoj konkurenciji zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima, ušla u polufinale s još 21 djevojkom.

Natjecanje za Miss Svijeta danas nije samo izbor gdje je presudna fizička ljepota. Za tu prestižnu titulu važno je imati niz lijepih osobina od neposrednosti, kulture, obrazovanja sve do talenta i ljepote.

miss-hrvatske-angelice-zacchigne-u-ucilistu-profokus

Nadamo se da će lijepa Angelica upravo ovim osobinama osvojiti žiri u Washingtonu. U Profokusu je očekujemo nakon njezina povratka iz Amerike jer će u Učilištu nastaviti svoju edukaciju u osposobljavanju za make up.

Sretno Angelica!