U Učilištu Profokus završne pripreme za Miss Hrvatske, Maju Spahiju

U Učilištu Profokus održane su završne pripreme prije odlazaka Maje Spahije, Miss Hrvatske, u Kinu gdje će predstaviti Hrvatsku svojom ljepotom, talentom i šarmom na natjecanju za Miss Svijeta.

Profesionalci se brinu za Majin izgled

Za Majin izgled pobrinule su se dvije poznate Kristine, koje su svoje obrazovanje završile u Profokusu. To su vizažistica Kristina Atletić i  poznata modna dizajnerica Kristina Burja, koja je kreirala raskošnu crvenu haljinu u kojoj će se Maja pojaviti u finalnoj večeri natjecanja.

Kristina Burja kreirala haljinu

Kristina je koristila crvenu boju tkanine, ističući tako prelijepu Majinu tamnu kosu i oči.
Glamurozan i raskošan donji dio haljine na suptilan način otkriva noge. Stilizirani volani popunjeni su  tkaninom kojom je dobivena punoća  dok je dojmovit volumen u stražnjem djelu  haljinu učinio posebnom i onom koja plijeni pozornost što je važno pri natjecanju za Miss svijeta.

Intenzivne pripreme

S Majom smo se ugodno družili u Učilištu Profokus radi dogovora oko izgleda haljine, uzimanja  mjera i probe. Kao izvrstan poznavatelj kako treba izgledati odjeća na sceni, Burja je odlično izvela svoju kreaciju. Od samog početka svoje uzlazne karijere već više godina odijeva estradne zvijezde i javne osobe.
Svojim obrazovanjem u Učilištu Profokus stekla je savršeno znanje od kreiranja, konstruiranja i šivanja sve do izrade gotovog odjevnog predmeta. Danas radi uspješne kolekcije pod modnom markom Krie i prikazuje ih na revijama.

Za make up pobrinula se Kristina Atletić

Da bi Maja uvijek bila lijepa i dotjerana pobrinula se Kristina Atletić, koja je svoje obrazovanje također stekla u Profokusu.

Vizažistica Kristina Atletić zaslužna je za Majin make up

Maju je uputila kako se našminkati od dnevnog do večernjeg izgleda, no pokazala je i svoju vještinu šminkajući našu Miss za razne prigode i snimanja. S Majom Spahijom susrela se i na samom natjecanju za Miss Hrvatske gdje ju je ocijenila kao favoritkinju.

Kristina se pobrinula za odabir šminke koju će Maja nositi u Kinu i odabrala skladne boje sjenila i rumenila te uskladila boje ruža sa svakom pojedinom haljinom.

Vizažistica Kristina Atletić daje Maji posljednje upute kako se našminkati prije odlaska u Kinu

Tako će Maja Spahija imati odlično postavljen i skladan make up u svakoj prigodi.

Za lijepu i ležernu frizuru za snimanje i intervju za HRT, dodatno se pobrinula naša Anita Nushi, polaznica programa usavršavanja za frizera stilistu u Profokusovom edukativnom centru u suradnji sa Subrinom Professional.

Uvjereni smo da će lijepa Maja izgledati čarobno u izvrsnim kreacijama Profokus  kreativnog tima.

Sretno Majo!