Program dizajn interijera

Kako funkcionalno smjestiti posuđe preporučila nam je Snježana Belčić koja je završila verificirani progam dizajn interijera u učilištu Profokus.

Prenamjenom prostora često ostaje pitanje na koji način zatvoriti otvore kao što je prozor ili vrata.
Izvrstan primjer kako je kreativno osmišljeno funkcionalan ormarić za posuđe pokazala nam je Snježana Belčić koja je svoje obrazovanje za dizajn interijera stekla u Učilištu Profokus.

DA BI SE BAVILI DIZAJNOM INTERIJERA VAŽNO JE BITI OBRAZOVAN

Za svakog tko ulazi u područje dizajna interijera važno je obrazovanje.Usvajaju se znanja neophodna za rad. To je poznavanje svih tehničkih pravila, od izmjera, nacrta, nosivih zidova, ali i onih kreativnih poznavanje boja, forme. U dizajnu interijera važna je funkcija koja mora biti ravnopravni čimbenik u prostoru.

Profokusov program Dizajn interijera

KAKO UREDITI MALI PROSTOR

Pri uređenju malih prostora za dizajn interijera važno je znati iskoristiti prostor ne zanemarujući estetsku formu. U ovom malom prostoru prozor je bio sastavni dio toaleta i lodže i postao je enigma. Ideje su prštale, a rješenje je bilo samo estetsko, objasnila je Snježana koja ima veliko iskustvo u dizajnu interijera. U jednom trenutku rodila se izvrsna zamisao koju je odličan majstor stolar savršeno izradio. Prostor je dobio važan dekorativni akcent.

Dizajner interijeraFunkcionalnost je dobila na značaju što je važno u dizajnu interijera. Tako je u mali prostor s lakoćom smješteno sve posuđe od dubokih, plitkih i malih tanjura, sve do šalica i čaša. Za ukupan dojam odabir boja samog posuđa bio je važan.

Dizajneri interijera

DIZAJN INTERIJERA IMA VELIKU MOĆ

Dizajn interijera je moć kombiniranja kada su i cijene u pitanju. Važno je u prostor postaviti nešto skuplje detalje kao što je drveni ormarić i jeftinije dekorativno posuđe. Danas sve više naručitelja shvaća koliko je važan dizajn interijera kojim se postižu izvrsna prostorna rješenja, naglasila je dizajnerica PROFOKUSA Snježana Belčić.
Ako se obrazujete u području dizajna interijera dobro je sagledati sve činjenice koje program pruža. To je stručan kadar, gosti predavači, predavači iz područja tekstila u prostoru, stakla, okova, boja, sve što je u dizajnu interijera neophodno da bi prostor bio lijep ugodan i funkcionalan.