WEB - GIWEAWAY - Dizajn vrta 2024. - Uciliste Profokus

Giveaway – Transformirajte svoj prostor u zelenu oazu s Profokus Natječajem!

Otkrijte kako vaš vanjski prostor može postati živopisna zelena oaza! Učilište Profokus vas poziva da vaš vrt, terasu ili balkon transformirate u prostor čarolije, odmora i druženja. U ovogodišnjoj avanturi dizajna, vaše ideje su naša inspiracija, a naš cilj je pretvoriti vaš prostor u mjesto iz snova.

I ove godine nudimo ekskluzivni projekt uređenja vrta ili okućnice! Uz stručnu podršku naših mentora i polaznika programa „Dizajn vrtova i krajobrazne arhitekture“, imate priliku osvojiti prilagođeni projekt uređenja, vrijedan do 2.500 EUR. Bez obzira na veličinu vaše okućnice, pristupamo svakom projektu s individualnom pažnjom, fokusirajući se na stvaranje prostora koji odražava vašu jedinstvenost i želje.

Svaki projekt razvija se pod budnim okom naših iskusnih mentora, omogućavajući vam da odaberete dizajn koji savršeno odgovara vašim snovima. Naša je misija osigurati da vaša renovacija počne s detaljnim i sveobuhvatnim planom koji uključuje sve ključne komponente i odražava vaše osobne želje.

Detalji vašeg budućeg vrta bit će pažljivo planirani, od tehničkog opisa do specifikacije materijala i radova, sve s ciljem transformacije vašeg vanjskog prostora u zelenu oazu.

Za prijavu su potrebni sljedeći uvjeti:

  • Lokacija u Zagrebu ili njegovoj okolini
  • Zemljište namijenjeno privatnoj ili poslovnoj upotrebi
  • Teren od minimalno 600m².

Kako se prijaviti?

  • Ispunite prijavni obrazac OVDJE
  • Prijavite se do 06.03.2024.
  • Po prijavi, poslat ćemo vam upitnik za bolje upoznavanje s vašim željama i potrebama.

Iskoristite ovu priliku da vaš vanjski prostor postane mjesto koje odražava vašu osobnost i snove. Ne propustite ovu izuzetnu šansu!

Napomena: Projekt dizajna ne obuhvaća realizaciju radova niti nabavku materijala.

Kako nam je bilo prošlih godina?
Pogledajte OVDJE!