PROFOKUS Vam daruje STIPENDIJU!

Nakon 20 godina uspješnog i kontinuiranog rada Učilišta Profokus odlučeno je ne samo primati pohvale i poklone već darovati buduće polaznike.

Povodnom dvadesetog rođendana Profokus Vam daruje stipendiju na “Danima ljepote i fitnessa” od 11.03. do 13.03.2016. na Zagrebačkom Velesajmu!

Profokus je tijekom ovih uspješnih godina rada osmislilo i prvo pokrenulo programe od modnog dizajna,  modnog stilizma,  frizera stilista, kostimografije, dizajna interijera i dajan vrtova, fitoaromaterapije sve do prvog  verificiranog programa usavršavanja za vizažista u Hrvatskoj. Program sadrži beauty make upa,  kazališnu, filmsku i televizijsku šminku.

Slikajte se u Profokus-Instagram okviru i osvojite STIPENDIJU!

Povodom dvadesetog rođendana Učilišta Profokus i povodom desetogodišnje tradicije make up natjecanja pozivaju se svi posjetitelji  da dođu na štand Učilišta Profokus na Danima Ljepote & fitnessa 11.03. – 13.03.2016. na Zagrebačkom Velesajmu i slikaju se u poznatom Profokus-Instagram okviru.

Potrebno je samo ispuniti  nagradni  kupon i  tako  ostvariti mogućnost osvajanja pune  stipendije  u programu po osobnom izboru. Izvlačenje i objava nagrade biti će po završetku sajma.

Poklon za 20-ti rođendan – STIPENDIJA po Vašem odabiru!

Ovom akcijom važno je naglasiti kako je  vrijednost obrazovanja jednaka vrijednosti tradicije od 20  godina  koju Učilište Profokus ovom nagradom želi istaknuti tradiciju rođendanskog darivanja.
Sretnog dobitnika stipendije očekuju vrhunski predavači i izvrstan program koji je baza za zapošljavanje. Tako će poklon stipendiranja  imati višestruku poruku, a to je obrazovanje, znanje i upošljavanje.

Upravo ovim projektom u širenju ljepote i poticanju kreativnosti na make up natjecanju svi sudionici biti će nagrađeni.
Osim stipendije pri upisu u naše programe ostvaruje se i popust na školarinu u visini od 20% za 20-ti rođendan.