Pozivamo Vas na Make Up Natjecanje “Unicorn Magic”

Učilište Profokus poziva Vas na jedinstveno Make Up Natjecanje s temom «Unicorn Magic» u sklopu Dana ljepote i fitnessa 2018. Natjecanje će se održati na glavnoj pozornici sajma u paviljonu broj 9 u petak 09.03. u 14 sati, te pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i podrže mlade vizažističke nade.
Na natjecanju će osam finalistica izraditi make up koji su osmislile na zadanu temu, a stručni žiri pratit će svaki njihov potez i ocijeniti njihov rad.

Stručni žirije u sastavu od :

Lucija Lugomer – model
Žana Kožul – profesionalni vizažist
Sandra Marković – profesionalni vizažist
Kristina Šalinović – top model i vlasnica salona Fen.bar
Zoran Aragović – modni dizajner, vlasnik branda Bite my style

Naše finalistice prošle su prvi krug natječaja, među mnogobrojnim prijavama, a one su:

1. Katarina Beli


Katarina pohađa Strukovnu školu u Vukovaru za kozmetičare. Jedan od hobija joj je i šminkanje. Želi se posvetiti kreativnom i umjetničkom zanimanju.

2. Paula Begović

Paula trenutno pohađa Industrijsko obrtničku školu u Virovitici. Smatra se kreativnom osobom te svoju kreativnost izražava šminkanjem i uljepšavanjem drugih.

3. Gabriela Đokić

Gabriela je učenica 4. razreda na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu. Smatra se vrlo kreativnom i motiviranom osobom te ima želju učiti i usavršavati svoje sposobnosti.

4. Tarra Grković

Tarra ide u 3. razred Srednje škole Oroslavje gdje se obrazuje za kozmetičarku. Uz školu sudjelovala je i na raznim natjecanjima. U slobodno vrijeme se bavi amaterskim šminkanjem. Ima veliku želju za daljnje usavršavanje u tom smjeru te se nada da će upisati obrazovanje za vizažista.

5. Pia Petrušanec

Pia je učenica Srednje strukovne škole u Varaždinu. Vesela je i kreativna osoba. Jedna od vrlina joj je kreativno razmišljanje i osjećaj za ljepotu.

6. Lucija Pišćević

Lucija ide u 4. razred Zdravstvenog učilišta u Zagrebu. U slobodno vrijeme bavi se šminkanjem. Vrlo je marljiva i ambiciozna osoba.

7. Mateja Tenšek

Mateja završava Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku. Šminkanje joj između ostalog predstavlja veliku strast te se nada da će se u budućnosti nastaviti kreativno izražavati.

8. Ana Vlajnić

Ana je studentica Modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Pohađala je osnovnu i srednju glazbenu školu. Kreativna je i ambiciozna te svoju kreativnost izražava crtanjem i slikanjem.

Dvanaestu godinu zaredom, Učilište Profokus organizira make-up natjecanje za vizažiste amatere kojim želi podržati mlade nade u ostvarenju svojih snova i karijere kao profesionalnog vizažista.
Sve finalistice dobit će diplomu o sudjelovanju na natjecanju, a za tri najbolje vizažistice, Profokus je uz pomoć vjernih sponzora osigurao vrlo vrijedne nagrade.

Ovogodišnji sponzori natjecanja su poznati kozmetički brandovi Bioderma, Kryolan, Illamasqua, L.O.V., Essence koji su kao i prijašnjih godina pripremili zanimljive nagrade za tri najbolja make-upa.