Pozivamo Vas Na Make Up Natjecanje „Pop Of Color“

Pridružite nam se na trinaestom, sada već tradicionalnom Make Up Natjecanju koje će se ove godine održati pod nazivom i temom „Pop of Color“ te svojim dolaskom podržite natjecateljice tijekom njihove prezentacije vlastitih vještina i inovativnosti!Make Up Natjecanje u organizaciji Učilišta Profokus i Beauty & Hair Expo Zagreb tima održat će se 8. ožujka 2019. godine u 14,00 sati na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu.

Na natjecanju će deset talentiranih natjecateljica demonstrirati tehničke vještine nanošenja make-upa koji su samostalno osmislile sukladno zadanoj temi. Naglasak je na korištenju intenzivnih, kontrastnih boja, povezanih u skladnu cjelinu, a svaki njihov potez pratiti će i ocijenjivati stručni žiri u sastavu:

Lucija Lugomer – model

Mihaela Dodić – profesionalna vizažistica

Nikolina Zaninović Kokotović  – profesionalna vizažistica

Jelena Marinović – bloggerica i influenserica

Zoran Aragović – modni dizajner, vlasnik branda Bite my style

Među mnogobrojnim maštovitim prijavama, ovih deset finalistica istaknule su se kao najkreativnije i prošle prvi krug natječaja:

1. Iva Barbarić, Prirodoslovna škola Vladimira Preloga

2. Gabriela Djokić, Zdravstveno učilište

3. Tatjana Kostić, Srednja Strukovna Škola Marko Babić, Vukovar

4. Beata Kovačević, Filozofski Fakultet Sveučilišta u Zagrebu

5. Kaja Mesarec, Srednja Zdravstvena I Kozmetična Škola Maribor

6. Maja Očić, Srednja škola Oroslavje

7. Helena Pongac Vuk, Strukovna Škola Đurđevac 

8. Dora Puttar, Srednja Strukovna Škola Varaždin

9. Magdalena Stilinović, Obrtnička škola za osobne usluge 

10. Marta Šelimber, Industrijsko-obrtnička škola ,Virovitica 

Cilj ovog make-up natjecanja je, kao i brojnih prethodnih, povezati mlade vizažiste amatere s budućim poslodavcima i najboljim stručnjacima tog područja  te im omogućiti platformu za predstavljanje svog talenta i rada široj publici.

Za svaku natjecateljicu osiguran je prigodan poklon, a one tri natjecateljice koje žiri ocijeni najboljima za nagradu će dobiti bogat sponzorski paket.

Ovogodišnji sponzori natjecanja su poznati kozmetički brandovi Bioderma, Kryolan, Illamasqua, Essence i Gio di Govanni, koji su i ove godine pripremili brojne zanimljive nagrade.