Potpisan ugovor o stipendiranju dobitnice nagradne igre!

Nagradnu igru koju je Učilište Profokus otvorilo na sajmu Dani Ljepote & fitnessa povodom uspješnog rada i slavlja svojeg dvadesetog rođendana osvojila je Kristina Szöke.
Prema pravilima igre Kristina se slikala u poznatom Profokus-Instagram okviru ispunila nagradni kupon i ubacila u kutiju na štandu Profokusa.
Kupon sretne dobitnice Kristine izvučen je javno pred polaznicima Učilišta.

IMG_8036O vrijednoj nagradi obaviještena je dobitnica koja je na kuponu odabrala i zaokružila pohađanje programa za vizažista.
U tajništvu učilišta potpisala je ugovor o stipendiranju u prisutnosti ravnateljice, tajnice i stručne voditeljice.

U opuštenom razgovoru ispričala je kako je već duže vremena gledala obrazovne programe za vizažista i kako se željela upisati se u Učilište Profokus. Kao studentica iz Varaždina koja još uvijek ne radi osnovni prepreka bila je vezana za financiranje školovanja.
Mislila je kako će svoju želju ispuniti tek kad završi fakultet i uposli se. Ovim sretnim dobitkom njezin san je ostvaren i prije no što je i mislila. Sada jedva čeka početak nastave i kupnju svoji kistića kojima će početi učiti prve vještine make upa.
Sretna Kristina sa širokim osmjehom otišla je u svoj Varaždin i potvrdila kako je zaista zadovoljna da je izvučena iz “čarobne kutije” u kojoj je bio velik broja kupona.
Ovu nagrdu smatra osobito važnom jer je presudila sreća i pošteno javno izvlačenje.

Tim Učilišta Profokus koji je nagradnu igru osmislio kao poklon za svoj 20. rođendan od srca čestita Kristini.