frizerska škola

Otvoren prvi edukacijski centar za frizere stiliste

Potpisan ugovor Učilišta Profokus sa Subrinom Professional!

Učilište Profokus i Subrina Professional potpisali su ugovor o suradnji i otvoren je prvi edukativni centar za frizere stiliste. Poznavajući problem s kojima se upravo mladi frizeri susreću nakon završene srednje škole, stvorili smo u Profokusu izuzetan program u našem prvom edukativnom centru za frizere stiliste.

IMG_4118

Centar za edukaciju frizera stilista

IMG_4963

Nakon potpisa ugovora s tvornicom Ilirija i njihovim produktima Subrina, uredili smo centar koji je upravo namijenjen za edukaciju. To nije klasičan frizerski salon. U njem je sve podređeno praktičnoj nastavi i savladavanju znanja kako bi se steklo uvjerenje za frizera stilistu.

Rad centra

sp_colour_embalaza

Cilj je kroz praktičan rad i stručan tim savladati od šišanja, bojanja kose, sve do feniranja i dizanih frizura. Tako je ostvaren cilj da se u vrlo kratkom roku uz intenzivan rad u edukativnom centru savladaju razne tehnike i uporaba boja. S veliki veseljem ponosni smo što je cijela tvornica stala u cilju potpore i obrazovanja mladih frizera stilista.

Naši mentori

IMG_4960Također smo ponosni na predavački tim i našu voditeljicu Krešimiru Roviščanec koja je svoje vrsno znanje šišanja stekla učeći prema francuskoj metodi, a bojanje kose usvojila edukacijom u Zagrebu i Ljubljani s našim partnerom Subrina professional. Frizerstvo nije posve jednostavno savladati. Osim motoričkih vještina potrebno je znanje o bojama, oblicima i njezi kose.

Cilj obrazovanja

IMG_4965

Naša grupa budućih frizera stilista sigurno će uz puno praktičnog rada savladati i naučiti nove segmente u frizerstvu i tako brzo pronaći posao .

Kako bi postalI frizeri stilisti osim šišanja i bojanja kose svladavaju pravilan način feniranja, kao i tehnike dizanih frizura.

Uključen make up

U obrazovanje je uključen i make up, tako da naši polaznici mogu raditi za potrebe modnog snimanja, rad za razne prijeme i svečanosti gdje je potrebno znanja od izrade frizure do šminke.

Osobe koje završe takvo obrazovanje mogu se s punim pravom nazvati frizeri stilisti i dobiti uvjerenje s pravom upisa u radnu knjižicu.