OSVOJI DIZAJN VRTA!

Učilište Profokus poziva sve vlasnike vrtova da se prijave na već tradicionalni natječaj za izradu projekta uređenja vrta koji će odabranom sudioniku omogućiti da svoj vrt oko stambenog ili poslovnog prostora pretvori u pravu zelenu oazu, kao stvorenu za opuštanje i druženje.
Polaznici našeg renomiranog programa „Dizajn vrtova i krajobrazne arhitekture“ besplatno će izraditi projekt uređenja vrta u vrijednosti od 5.000,00 kn do 8.000,00 kn, dizajniran po Vašoj mjeri, uzimajući prvenstveno u obzir Vaše želje i potrebe.

Naši dizajneri svoje projekte stvaraju pod budnim okom naših stručnih mentora, a Vi ćete imati mogućnost izabrati svojeg favorita od čak tri najbolje ocijenjena idejna rješenja
Projekt za uređenje vrta je prvi korak svake planske renovacije vrta. On mora biti detaljan, sveobuhvatan i stručan, kako bi obuhvatio sve nužne komponente, a opet izrazio želje i zahtjeve samog vlasnika. Naši dizajneri vrtova svojim će Vam profesionalnim znanjem ponuditi kreativno projektno-idejno rješenje uređenja vrta koje utjelovljuje osobnost Vas i Vaše obitelji, a da pritom ne narušava sklad prirode koja ga okružuje.

Svaka pojedina komponenta projekta ima određenu ulogu i funkciju, a svaki projekt izrađen je nakon pomne analize na terenu i konzultacija s vlasnicima. Samo takav način izrade može u potpunosti omogućiti da Vaša zelena površina ostvari svoj puni potencijal i prenese Vaše zamisli u stvarnost.

Svaki projekt sadržavati će tehnički opis uređenja, popis i cjenik predviđenih radova te materijala te sve ostale detalje koji će upravo Vaš vrt pretvoriti u savršeni osobni raj, kao stvoren za svakodnevno uživanje.

Kriteriji za prijavu:

  • zemljište u Zagrebu ili bližoj okolici
  • privatna ili poslovna namjena
  • površina minimalno 600m2
  • ravni ili blago nagnuti teren

Način prijave:

  • potrebno je popuniti OBRAZAC
  • 3 fotografije zemljišta
  • pripadajući nacrt (izvod iz katastra ili arhitektonski nacrt)
  • fotografije poslati na: uprofokus@gmail.com

Prijave traju do 20.02.2020.

Nakon zaprimanja prijave na popunjavanje ćemo Vam dostaviti upitnik o Vašim željama i potrebama.
(Napomena: projekt dizajna vrta ne uključuje samu izbedbu i nabavu matrijala.)