Make Up Natjecanje - Pop of color

Održano Make Up Natjecanje s temom “Pop Of Color”

U petak, 8. ožujka 2019. godine na Beauty & Hair Expo Zagreb održano je tradicionalno Make Up Natjecanje u organizaciji Učilišta Profokus.  Za ovogodišnju zadanu temu pod nazivom „Pop Of Color“, glavni zadatak natjecateljica bio je poigrati se vlastitom maštom i prezentirati make-up jarkih i intenzivnih boja, povezanih u jedinstvenu cjelinu.

Deset mladih i talentiranih natjecateljica, koje su u drugi krug natječaja izabrane između mnogobrojnih kreativnih prijava svojim umijećem oduševile su stručni žiri kao i brojne zainteresirane posjetitelje.

Naš iskusni stručni žiri u sastavu: Mihaela Dodić – profesionalna vizažistica, Lucija Lugomer – model, Nikolina Zaninović Kokotović – profesionalna vizažistica, Jelena Marinović – bloggerica i Influencerica i Zoran Aragović – modni dizajner, vlasnik branda Bite my style, ocjenjivao je tehničku vještinu nanošenja make-upa, odabir boja, inovativnost i ukupni izgled te je kao najbolje interpretacije teme izabrao radove Marte Šelimber, Gabrijele Bošnjak i Kaje Mesarec.

Pobjedu je odnijela Marta Šelimber, polaznica Industrijsko-obrtničke škole u Virovitici, koja je stručni žiri oduševila svojom kreativnošću, originalnošću i jedinstvenom idejom.

Drugo mjesto osvojila je Gabrijela Djokić, polaznica Zdravstvenog Učilišta u Zagrebu, a treće mjesto osvojila je Kaja Mesarec, iz Srednje zdravstvene i kozmetičke Škole u Mariboru, obje s inovativno osmišljenim make-upom i odličnom tehnikom.

Sponzori su i ove godine za najbolje radove osigurali velikodušne nagrade – svaka od tri navedene natjecateljice osvojila je poklon paket kozmetike brendova Illamasqua i Essence te Bioderma poklon paket dermokozmetoloških proizvoda.

 

Kryolan je pobjednici poklonio bon za kupnju proizvoda u vrijednosti od 300,00 kn, a za drugo i treće mjesto dodijelio je poklon bonove u vrijednosti od 200,00 kn i 100,00 kn.

Kako nijedna natjecateljica ne bi ostala nenagrađena za svoj trud, svaka od preostalih natjecateljica je od sponzora Essence i Bioderma dobila utješnu nagradu.

Ovogodišnja predstavnica klase vizažizma Učilišta Profokus bila je Petra Habulan, koja je okupljenoj publici svoje zavidne vještine predstavila šminkajući kao modela prekrasnu Teu Mlinarić.

Učilište Profokus je i ovim, već trinaestim Make Up Natjecanjem, na istom mjestu okupilo mlade talente – učenike i početnike te vodeća imena vizažizma čime je mladima pružena prilika da predstave sebe i svoje radove, osvoje odlične nagrade, upoznaju se s mogućnostima obrazovanja koje će im pružiti konkurentnost te steknu nove kontakte u pogledu potencijalnih suradnika i poslodavaca.

Galerija: