Održano Make up natjecanje “Glamur za Miss”!

Kongresnu dvoranu Zagrebačkog velesajma ovoga petka zabljesnula je ljepota Missica.
Održano je još jedno make up natjecanje u organizaciji Učilišta Profokus pod nazivom “Glamur za Miss”.

Make up natjecanje - Glamur za Miss

Ovim natjecanjem pružena je mogućnost učenicima srednjih škola i amatera, mladim budućim kozmetičarima, frizerima i vizažistima u predstavljanju zanimljivog make up na temu
“Glamur za Miss”.

Svojim dolaskom Antonija Gogić aktualna Miss Hrvatske, ohrabrila je natjecateljice koje su svoje modele trebale učiniti budućim missicama. Doriji Niki Grbac mladoj vizažistici iz klase 2014-15. Učilišta Profokus pripala je čast predstaviti svoj kreativni rad i šminkati prelijepu Antoniju Gogić.

Doria Nika Grbac polaznica klase vizažizma u Profokusu
Priliku za predstaviti svoj kreativni make up dobilo je sedam natjecateljica, učenica srednjih škola : Doris Drmak, Patricia Šantalab, Kristina Miholić, Maja Saili, Dorotea Volenik, Ana Marija Grdić i gošća iz kozmetičke škole Maribor Nives Bezjak.

Ana Marija Grdić
Stručnom žiriju nije bilo lako odabrati najbolje radove koji su ispunili njihova očekivanja na ovu tešku temu kao što su ispunile i očekivanja prepune dvorane navijača i prijatelja iz srednjih škola.

Stručni žiri
Stručni žiri činile su dame; Maja Vračarić Kuljiš i Iva Loparić Kontek, direktorice izbora za MISS Hrvatske, Maša Mihaljčić – profesionalna vizažistica, Antonia Tretinjak – pročelnica sekcije kozmetičara, Ivana Pavić– modna stilistica i Ana Subašić – vizažistica, te odabrale najbolje radove.

Natjecateljice i stručni žiri

Prvo mjesto osvojila je KRISTINA MIHOLIĆ , drugo plasirana je DORIS DRMAK, a treće mjesto osvojila je DOROTEA VOLENIK.

Make up natjecanje Glamur za Miss
Sve natjecateljice primile su priznanja od Učilišta Profokus koje je sa svojim partnerima osiguralo vrijedne nagrade. Catrice cosmetics osigurao je pakete iz najnovije linije dekorativne kozmetike za prva tri mjesta ali i nagrade za sve natjecateljice. Subrina professional, osigurao je nagrade za sve natjecateljice iz linije PHI, Perfect hair Id- savršena njega kose za sve identitete.

IMG_3024-[HDTV-(1080)]

 

Više pogledajte u galeriji!

Miss Hrvatske Antonija Gogić
« od 20 »