Održano make up natjecanje “usne boje vina”

U subotu 25.10. održano je Make up natjecanje s temom “Usne boje vina” gdje su vješte vizažistice pokazale svoja znanja u uljepšavanju lica. Od maski do preciznog beauty make upa natjecateljice su predstavile svoj kreativni rad stručnom žiriju.

IMG_6987

Predivne nijanse crvenih tonova, precizno ocrtanih usana, bile su glavni motiv natjecanja na kojem su se predstavile odabrane natjecateljice: Ivana Blažoti, Anđelina Bučić, Nera Brumen, Taja Debeljak, Nikolina Zaninović Kokotović, Marija Pejić i Diana Tomić.

Stručni tim Učilišta Profokus bio je organizator kao i glavni sponzor ovog make up natjecanja pod nazivom “Usne boje vina”, održanog u sklopu Beauty health&lifestyle show-a 2014.

Stručni žiri u sastavu: Vjekoslave Bach – Organizatorice Sajma, Beauty health & lifestyle show-u, Ane Jerneić – beauty blogerice i beauty novinarke za Fashion hr., Maše Mihaljčić, vizažistice Nove TV i Maje Kuljiš, direktorice direkcije za izbor MISS Hrvatska prihvatio je teški izazov i odabrao najbolje od najboljih.

IMG_7306

Prvo mjesto osvojila je Ivana Blažoti sa svojim kreativnim make up-om maskom s etno elementima. Ivana se poigrala bojama, te pokazala drugačiju izvedbu popularnog “Sugar Skull” make upa.

1. mjesto 1
Nagrade za prvo mjesto osiguralo je Učilište Profokus – advent u Budimpešti, a Zlatarna Dodić poklon bon za kupnju zlatnog i srebrnog nakita.

Drugo mjesto pripalo je Neri Brumen , koja je make up prezentirala maskom s čvrstim karakterom. Uz dramatičan bijeli ten, na obrve je zaljepila zakovice koje su doprinijele “mračnom” izgledu. Za dodatni efekt ispod oka je nanijela crvenu boju koja se slijevala na lice.

2.mjesto 2
Treće plasirana je Nikolina Zaninović Kokotović s lijepim make upom purpurnih tonova sjenila i jasno naglašenih usana. Uz svjetlucave čestice koje je najela čak i na dlanove, Nikolina je obavezne umjetne trepavice nanijela ispod oka. Dramatične obrve savšeno su zaokružile ovaj make up izgled.

3.mjsto 3

Drugo i treće plasirana osvojile su nagrade odabrane stručne literature od Učilišta Profokus i poklon bon od Zlatarne Dodić.
Sve natjecateljice kao i članovi žirija pored priznanja uživat će i u poklon paketima, Ziaja preparativne kozmetike.

3.mjesto 2.mjesto