Natjecanje u Nail Designu – Proljetni Nail Dizajn!

Učilište Profokus poziva sve zainteresirane učenice i učenike srednjih škola da se prijave na prvo i jedinstveno natjecanje za dizajn noktiju pod nazivom “Proljetni nail dizajn” koje će se održati 8. ožujka 2019. godine u organizaciji Učilišta Profokus i tima Beauty & Hair Expo Zagreb Zagrebačkog velesajma.

Tema natjecanja, “Proljetni nail dizajn”, ima širok spektar motiva, a inspirirana je dolaskom proljeća, ponovnim buđenjem prirode i povratka zimom dugotrajno zatomljenih osjećaja.

Zadatak natjecanja je ukrasiti i oslikati VEĆ IZGRAĐENE NOKTE, koji mogu biti prirodne dužine ili produženi, ali obavezno prethodno gelirani ili tretirani trajnim lakom. Na zadanu temu mogu se ukrašavati raznim tehnikama – 3D dizajnom, gelom ili akrilom te oslikavati gelovima, trajnim lakovima, običnim lakovima i akrilnim bojama. Natjecateljima je dozvoljeno ukrašavanje glitterima i ukrasnim cirkonima kao i kamenčićima te ukrasnim folijama za nail art.

Od natjecatelja se prvenstveno očekuje vještina i preciznost u radu. Prilikom ocijenjivanja će se najviše razmatrati ideja, kreativnost u razmišljanju i realizacija teme.
Naglasak je na OSLIKAVANJU, a ne na tehnici izvedbe gela, jer je primarna svrha ovog natjecanja poduprijeti mlade, inovativne pojedince koji se još obrazuju, kako bi vježbali i prezentirali  do sada stečena znanja i kvalitetno razvijali svoje talente.

Cilj natjecanja je mladim talentima pružiti kreativno vodstvo kao i mogućnost predstavljanja svog potencijala i stečenog znanja stručnjacima iz struke, potencijalnim poslodavcima, suradnicima i široj javnosti. Najboljim natjecateljima osigurani su izvrsni sponzorski paketi s kvalitetnom profesionalnom opremom koja će im olakšati razvoj daljnjih vještina i ulazak na tržište rada.

Natjecanje će se održati na Zagrebačkom velesajmu, na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb, a natjecatelji moraju ponijeti svoj vlastiti pribor i preparate.

Vrijeme predviđeno za dizajn noktiju je ograničeno i iznosi 2 sata i trideset minuta.

Prijave su otvorene do 27.02.2019., a upute za prijavu pogledajte OVDJE.