Make up Natjecanje pobjednici sa profokus timom ispred photowall-a- Učilište Profokus

Učilište Profokus: Make up i nail dizajn natjecanje

Proteklog vikenda, na Zagrebačkom Velesajmu u sklopu Beauty & Hair Expo, Make up i nail dizajn natjecanje koje svake godine organizira Učilište Profokus bilo je epicentar kreative.  

Barbie Make up i nail dizajn natjecanje- Učilište Profokus

Otkrivanje novi beauty talenata

Ovaj dinamičan i kreativan događaj, ekskluzivno osmišljen za srednjoškolce i beauty fanove, okupio je veliki broj posjetitelja.  

Izuzetno težak zadatak odabira finalista imao je stručni žiri Učilišta Profokus, a oni su Marko Cuccurin, Paula Sikirić, Ivica Skoko i Nikolina Zaninović Kokotović.  

Cilj ovog jedinstvenog natjecanja je da se mladim ljudima iz cijele regije, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, BIH i Srbiju pruži platforma za izražavanje kreativnosti, legendarne Barbie.   

Tema je odabrana ne samo zbog njezine prepoznatljivosti i utjecaja na generacije, već i kao simbol bezvremenske ljepote i motivacije, potičući natjecatelje da istraže granice svoje maštovitosti i umijeća.  

Profokusov štand bio je pun kreativne energije, dok su se mladi kreativci natjecali, stvarajući remek-djela.  

Prikaz Profokus štanda na velesajmu- Učilište Profokus.

Stručni Žiri Impresioniran: Kvaliteta i Inovativnost Dominiraju na Profokusovom Natjecanju

Stručni žiri, pažljivo odabran iz redova stručnjaka i influencera iz svijeta mode i ljepote, bio je impresioniran visokim standardima i kvalitetom radova bili su zaduženi za ocjenjivanje radova, dokazavši da je kvaliteta i inovativnost na prvom mjestu.   

Žiri za make up i nail natjecanje-Učilište Profokus

Što se tiče nail dizajna, finalistice su bile pod budnim okom stručnjaka u svom području, Maje Orlić, Natalije Palčić, i Maje Peček, koje nisu propustile ni najmanji detalj, dokazavši da je nail art prava umjetnost.  

Barbie Make up i nail dizajn natjecanje sa mentoricom- Učilište Profokus

Kada su se rezultati objavili, Josipa Gaši i Vanessa Požar  zauzele su prva mjesta u make up i nail dizajnu, dok su Leonarda Lepčević  (make up) i Irena Mandić (nail dizajn), polaznice Učilišta Profokus, svojim radovima obranile boje Učilišta.  

Josipa Gaši pobjednica natjecanja- Učilište Profokus
Josipa Gaši, Hrvatska
Vannesa Požar, pobjednica nail natjecanja- Učilište Profokus
Vannesa Požar, Slovenija

Triumf Kreativnosti: Bogate Nagrade za Pobjednice Natjecanja u Make Up i Nail Dizajnu

Pobjednice make up i nail dizajn natjecanja odnijele su kući vrlo bogate nagrade sponzora.  

Sponzorstvo nagradama od strane vodećih brendova u industriji ljepote, uključujući glavnog sponzora L’adria, te dugogodišnjih partnera Učilišta Kryolan, Essence, Catrice, BioNike, Julijana Nails, Glamur i Blue Sky, bilo je ključno u podršci ovom jedinstvenom natjecanju.   

Nagrade, i glavne i one utješne, su bile pažljivo odabrane ne samo da nagrade talent i trud, već i da inspiriraju natjecatelje na daljnji razvoj i usavršavanje u svojim karijerama.  

Barbie Make up i nail dizajn natjecanje-Učilište Profokus

Učilište Profokus već planira sljedeće Make up i nail dizajn natjecanje, obećavajući još više iznenađenja.   

Ako ste propustili ovogodišnji spektakl, označite svoje kalendare za sljedeću godinu – jer ovo je event koji ne želite propustiti!  

Pratite profokus.hr za ekskluzivne najave i budite prvi koji će saznati što Profokus sprema za svoje sljedeće čarobno poglavlje u svijetu ljepote.