Miss Hrvatske za Miss Svijeta

Poznata dizajnerica Kristina Burja koja je obrazovanje stekla u Učilištu Profokus već sada razmišlja o izgledu haljine za prelijepu Maju Spahiju koja će na izboru za Miss Svijeta u Kini, predstavljati Hrvatsku.

Maja će zasigurno izgledati zanosno u kreaciji koju kreira Kristina u suradnji s Profokusom. Kristina je svoj talent, u dizajniranju večernjih toaleta pokazala u svojim mnogobrojnim kolekcijama. Ima izvrsno znanje u konstrukciji, odabiru tkanine, i dobro razumije formu i boje. Sa svojom modnom markom KRIE postala je traženi dizajner.

IMG_9095

Veći dio svojih kreacija osmišljeno radi za poznate javne osobe s estradne i sve one kojima je odjeća važna za scenske nastupe. Zapažene su njezine kolekcije na modnim događanjima i sa svojim odličnim odjevnim predmetima ušla je u sam vrh hrvatskog dizajna.

Kristina_Maja_Branka (2)Ovaj zahtjevan projekt Kristina je prihvatila, svjesna kako kreiranje večernjih haljina za Miss nije jednostavno. Veliku ulogu ima odabir tkanine koja mora za ovu prigodu imati sve važne elemente.
Od kvalitete same tkanine, boje, sve do važnih detalja kao što je struktura, površina koja može biti glatka ili reljefna, može biti prekrivena perlama i sjajnim kamenčićima.

O izgledu haljine koju nosi Miss jedne zemlje treba pažljivo razmišljati jer njezina pojava mora se izdvojiti u masi jednako lijepih i atraktivnih haljina koje nose i druge Miss predstavljajući svoje države.

Zato je važno proučiti konstituciju tijela i istaknuti sve ono što je najljepše.
Paziti kod odabira boje s obzirom na boju kose, oči, boju puti. Treba odabrati boju koja će dobro izgledati na sceni, kao i na malim ekranima, jer izbor za Miss prenose televizijske kuće širom svijeta.

U konkurenciji gdje je više od 120 djevojaka treba pokušati postići dobar plasman i dragocjenu promociju Hrvatske na ovom najstarijem i najuglednijem izboru ljepote, zato je važno posvetiti pozornost upravo na izgled večernje haljine u kojoj se Maja mora izdvojiti.

Nestrpljivo očekujemo da Maja zablista u haljini koju će kreirati naša Kristina Burja i tako predstavi Hrvatsku kao zemlju ljepote i talenta.