Make up za Miss

Neobičan datum petak trinaesti, vrijeme je za dobru zabavu i dobar natjecateljski duh.
Upravo je 13.03.2015. u 13 sati vrijeme održavanja već tradicionalnog make up natjecanja u organizaciji Učilišta Profokus na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Sajma “Dani ljepote & fitnessa”.

Glamur_Za_Miss_final_2_WEB (1)

Priliku za predstaviti svoj kreativni make up dobilo je sedam natjecateljica, učenica srednjih škola: Doris Drmak, Patricia Šantalab, Kristina Miholić, Maja Saili, Dorotea Volenik, Ana Marija Grdić, i gošća iz kozmetičke škole Maribor Nives Bezjak.

Tema ovogodišnjeg make up natjecanja je “Glamur za Miss”. Strogu propoziciju i zahtjevne elemente make-up-a što se za glamur izgled i očekuje, postavio je stručni tim Učilišta Profokus kao i žiri koji će ocjenjivati i vrednovati svaki potez natjecateljica.

Savršena podloga – prekriveni svi nedostaci kože lica, izražene konture lica, naglašene oči, definirane usne – obrubljene olovkom samo je jedan dio make up-a koji će morati zadovoljiti strogi žiri, ali i publiku.

Posebna gošća make up natjecanja je Miss Hrvatske 2014.

Antonija Gogić na kojoj će prezentaciju Glamur make up-a izvesti vizažistica Učilišta Profokus klase 2014-2015, Doria Nika Grbac.

Natjecateljice sa najvišim ocjenama osvojiti će vrijedne nagrade koje je osiguralo Učilište Profokus sa svojim partnerima. Catrice cosmetics osigurao je pakete iz najnovije linije dekorativne kozmetike za prva tri mjesta ali i nagrade za sve natjecateljice. Subrina professional , osigurao je nagrade za sve natjecateljice iz linije PHI, Perfect hair Id- savršena njega kose za sve identitete.

Pozivamo sve da nam se pridruže u petak 13.03.2015. u 13.00 sati na make up natjecanju kako bi lako i jednostavno naučili nešto novo u make up-u, osvojili nagrade za publiku, uživali u našem programu i podržali svoje kandidate na natjecanju.

Vidimo se na sajmu Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu!