Make up tutorial – Valentinovo!

Ako tražite prirodni makeup kako biste izgledali lijepo i zanosno za Valentinovo pogledajte naš make up tutorial. Ovaj način šminkanja možete sami ponoviti ili ipak potražiti pomoć vizažista.

Upravo u jednostavnost i profinjenosti dobitna je formula kada želite pokazati svoju vanjsku ljepotu na dan zaljubljenih.

Pogledajte što vam savjetuje Profokusova vizažistica Nika Doria Grbac u suradnji s kozmetikom Revlon  te kako postići prirodan, svjež izgled.

Korak 1.

tutorial

 

Na lice nanosimo Revlon ColorStay puder kako bi sakrili sve male nedostatke. Puder se lagano nanosi, a njegova najveća prednost je visoka pokrivnost što ga čini idealnim za svakodnevno nanošenje.

Korak 2.

IMG_2572

Pomoću Revlonove palete Decadent istaknuli smo oči.

Na sredinu kapka nanesite najsvjetliju boju sa svjetlucavim česticama. U pregib kapka nanesite najtamnije sjenilo. Koristite širi kist, kako bi lakše osjenčali oko te istaknuli pogled.

Korak 3.

G-_IMG_2581

Na kapak nanosimo Revlon ColorStay tekući tuš koji ostaje na očima i do 8 sati!

Korak 4.

IMG_2587

Ne zaboravite na trepavice! Naglasite ih crnom maskarom,a za one hrabrije tu su i umjetne trepavice.

Korak 5.

Lice lagano osjenčajte mat bojom, par nijansi tamnijom od boje tena. Na sami vrh jagodica nanesite rumenilo s svjetlucavim česticama koje će djelovati prirodno i dati zdravi sjaj koži.

Korak 6.

IMG_2617

Za izlazak na Valentinovo izbjegavajte intenzivne ruževe. Nanesite ruž boje mesa kako bi nesmetano uživali u poljupcima na dan ljubavi. Nika Doria se odlučila za nijansu Rose (830) iz Revlon Ultra HD kolekcije.

Korak 6.

IMG_2631

Za kraj nanesite sjajilo koje će dati punoću usnicama. Vizažistica Nika Doria izabrala je Revlon ColorStay sjajilo nijanse Super Natural (215).

Foto: Zvonimir Atletić

Make up: Nika Doria Grbac

Kosa: Anita Nushi

Model: Ema Banić