Profokus Make up natjecanje

Make up natjecanje s temom “Unicorn Magic”!

Prijavi se na make up natjecanje i pokaži svoju kreativnost. Tema ovogodišnjeg natjecanja je “Unicorn Magic”. Neka vas inspirira – jednorog – mitološko biće čija čarolija nikad ne prestaje. Pobjednika, ali i ostale natjecatelje očekuju vrijedne nagrade!
U sklopu Sajma Dana ljepote & fitnesa na Zagrebačkom velesajmu Učilište Profokus organizira natjecanje na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga.

Iskoristite prekrasne boje na kosi jednoroga, ljepotu na njegovom svjetlucavom tijelu ili njegovim dugačkim trepavicama. Prenesite u stvarnost pomoću šminke svoju viziju ženskog lica u čarobnim svjetlucavim bojama i zanosno velikim očima.

Ova kategorija natjecanja osmišljena je kako bi poticala sve one koji se ne bave profesionalno šminkanjem, no pokazuju svoj talent i svoju spremnost da šminkanjem postave skladnu kreativnu cijelu na licu, a inspiraciju pronađu u ovoj osebujnoj temi čarolije jednoroga.

Profokus Make up natjecanje

Svi koji su zainteresirani i bave se neprofesionalnim šminkanjem mogu se prijaviti OVDJE najkasnije do 25. veljače 2018. godine. Kako bi što bolje prikazali svoj rad, sve dodatne informacije možete pogledati na službenim stranicama Profokus u rubrici Natjecanja.
Rezultate prednatjecanja, te upute o samom natjecanju kandidati će dobiti putem maila.

Svima, koji se prijave na ovo tradicionalno natjecanje koje se održava u organizaciji Učilišta Profokus koje izvodi verificirane programe za profesionalno osposobljavanje i usavršavanje vizažista, želimo da uspješno podjele svoju čarobnu viziju maka upa s mnogobrojnom publikom koja ih očekuje.

Natjecanje će se održati na pozornici Zagrebačkog Velesajma, u sklopu sajma “Dani ljepote & fitnessa 2018.”, dana 09. ožujka 2018. godine s početkom u 14.00 sati.