Make Up Natjecanje – Pop Of Color!

Već trinaestu godinu zaredom, Učilište Profokus, zajedno s timom Beauty & Hair Expo Zagreb Zagrebačkog velesajma organizira etablirano make up natjecanje mladih neprofesionalnih vizažista te poziva sve učenike i početnike u ovoj struci da se prijave i demonstriraju svoju kreativnost i vještinu.

Natjecanje će se prigodno održati na Dan žena, 8. ožujka 2019. godine na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Ovogodišnja tema “Pop of Color”, kao što i sam naziv govori, stavlja naglasak na intenzivne, kontrastne boje što omogućuje natjecateljima da se potpuno prepuste mašti i predstave svoju vlastitu interpretaciju teme.

Cilj ovog, kao i dosadašnjih make up natjecanja u organizaciji Učilišta Profokus, je pružiti priliku mladim, neprofesionalnim vizažistima, učenicima i početnicima u vizažizmu da predstave svoj talent i vještinu široj publici koja uključuje već afirmirane vizažiste kao i eventualne buduće poslodavce.

Za svakog natjecatelja osiguran je prigodni poklon, a najbolja tri natjecatelja čeka bogat sponzorski paket koji će im omogućiti daljnji razvoj talenta i usavršavanje na ovom području.

Prijave su otvorene do 27. 02. 2019., a upute za prijavu i galeriju inspiracije pogledajte OVDJE.