Make up natjecanje: Ledena ljepota

U organizaciji Učilišta Profokus na Zagrebačkom Velesajmu nastavlja se desetogodišnji niz održavanja make up natjecanja. Stručni tim Učilišta Profokus i ove godine je osmislio temu natjecanja s vrlo zahtjevnim elementima i beskonačnu inspiraciju ljepote okovanom ledom.

Žiriju će biti predstavljeni najbolji radovi vizažista koji sadrže kreativan make up kao i savršenu podlogu, izraženu skulpturu lica, naglašene oči i definirane usne te make up sa scenskim elementima.

Make – up natjecanje s temom „ Ledena ljepota“ održat će se u petak 11.03.2016. u 14 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma „Dani ljepote & fitnessa“ 2016.
Na natjecanje se mogu prijaviti učenici srednjih škola: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i svi vizažisti amateri koji su spretni u uljepšavanju lica. Nema naknade za sudjelovanje na natjecanju.

Zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju šalju prijave s fotografijama najkasnije do 28.02. 2016. god. na mail adresu organizatora.

Fotografija mora sadržavati prijedlog make-upa na modelu, u skladu s temom natjecanja.
Po pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrat će netjecatelje koji će sudjelovati na natjecanju 11. 03. 2016. Rezultati prednatjecanja pristići će na adresu odabranih natjecatelja s važnim uputama.

Više informacija ovdje!

Prihvatite izazov!

Želimo uspjeh svim natjecateljima u osvajanju nagrada, kao i ono najvažnije: stjecanje iskustva i novih poznanstava.

TIM UČILIŠTA PROFOKUS