comment 0

Make up natjecanje – “Usne boje vina”

Zanimljiva tema na jedinom make up natjecanju mladih vizažista u organizaciji Učilišta Profokus. Natjecanje na temu “Usne boje vina” održava se 25.10.2014. sa početkom u 17,00 sati, u sklopu Beauty health&lifestyle show-a 2014 u Boćarskom domu, u Zagrebu.

27163638_7940
Naglasiti usne u tamno crvenim tonovima, trend je ove jeseni što je i baza ovogodišnjeg make up natjecanja. Umjetnost i kreativnost u make up-u najbolje su prezentirale natjecateljice koje su odabrane za uži krug natjecanja: Ivana Blažoti, Anđelina Bučić, Nera Brumen, Taja Debeljak, Nikolina Zaninović Kokotović, Marija Pejić, Diana Tomić.

1007e4ec8771e841a586496e4b0567f5
Stručnom žiriju neće biti lako odabrati prve tri najbolje natjecateljice, a tu smo palicu prepustili članovima žirija: Vjekoslavi Bach- Organizatorici Sajma, Beauty health & lifestyle show-u, Ani Jerneić, beauty blogerici i beauty novinarki za Fashion hr. , Maši Mihaljčić vizažistici nove TV i Maji Kuljiš, direktorici direkcije za izbor MISS Hrvatska.
Glavni sponzor i organizator je Učilište Profokus, koji je sa partnerima natjecanja za tri najuspješnije natjecateljice, osigurao vrijedne nagrade:
Prva nagrada je luksuzno putovanje i poklon bon Zlatarne Dodić.
Druga i treća nagrada je poklon bon za kupnju zlatnog ili srebrnog nakita koju osigurava Zlatarna Dodić, a Učilište Profokus poklanja stručnu literaturu.
No i svi ostali natjecatelji dobit će priznanja za sudjelovanje na profesionalnom make up natjecanju i utješne nagrade za koje se pobrinula Ziaja kozmetika.
UsneBojeVina_300x400
Pozivamo sve, da nam se pridruže u subotu 25.10.2014. u 17.00 sati na make up natjecanju kako bi lako i jednostavno naučili nešto novo u make up-u, uživali u našem programu i podržali svoje kandidate na natjecanju. Vidimo se na Beauty health&lifestyle show-u 2014 u Boćarskom domu .

Leave a Reply


*