Kako odabrati zanimanje

U današnje vrijeme globalizacije teško je odabrati zanimanje. Odluka nije lagana ako nemamo točno određene sklonosti prema vrsti posla koju bi željeli raditi.
Kada je pitanje dizajna od modnog dizajna , dizajna interijera, dizajna vrtova, sve do dizajna nakita i modnih dodataka, modnog stilizma, make upa, kostimografije, većina kreativaca ne zna koju školu odabrati. Često je pitanje da li se obrazovati na nekom tečaju ili odabrati školu.

VAŽAN JE PRAVI ODABIR

Kod odabira obrazovanja važno je objektivno se informirati. Važno je znati tko su predavači i na koji način se održava nastava. Dobro je upoznati se s cjelokupnim programom i specifičnostima koje su važne kako bi se steklo znanja. Razlike mogu biti velike naročito kad je pitanje tečaja i škole. To je razlog što smo otvorili vrata UČILIŠTA PROFOKUS gdje svakodnevno uz telefonsku najavu možete doći i osobno dobiti odgovore i sve informacije koje želite saznati.

RAZLIKE IZMEĐU ŠKOLE I TEČAJA

Pokazat ćemo razlike u verificiranim programima koje je odobrilo Ministarstvo, a zanimanje se upisuje u radnu knjižicu, prema službenoj klasifikaciji. Veliki uspjeh našeg načina obrazovanja s praktičnom nastavom dalo je pozitivan rezultat. Većina naših polaznika nakon obrazovanja se uposlila u struci.

 

Nazovite i dođite u UČILIŠTE PROFOKUS!