Izvrsna kampanja Blackpearl by Sara Lončarić

Modna dizajnerica Sara Lončarić svoju treću uspješnu kolekciju predstavila na ovogodišnjem Fashion Weeku Zagreb. Odličnom kampanjom potvrdila kako pripada grupi talentiranih mladih dizajnera.
Sara je još kao polaznica Učilišta Profokus osvojila nagradu Dreft Next Generation 2013. godine i ubrzo odlučno pokrenula svoju modnu marku blackpearl by Sara Lončarić.

Već prve kritike i osvrti na njezin dizajnerski rad bile su pozitivne, a uspješan kontinuitet potvrdila je svojim novim kolekcijama.
Ovosezonska zimska kolekcija dokaz je da uspješno gradi svoju modnu marku blackpearl, te Saru s pravom možemo nazvati Hrvatskom Celine.
To je vidljivo kroz njezinu uvijek čistu liniju koja ima savršene detalje, kao što su dupli prošivi, kopče ili nemarno zavezane mašne.

7260-527x790 (1)

Ovom zimskom kolekcijom potvrdila je svoj status obrazovane dizajnerice koja točno zna slijed kako izraditi kolekciju koja kako formom tako i bojom od prvog do zadnjeg odjevnog komada ima slijed, pa se jedan odjevni predmet preklapa s drugim i tako zatvara u čaroban krug smišljeno dizajnirane kolekcije.
7116-527x790 (1)
Sara je osim svojeg dizajnerskog dara u stvaranje imidža uključila i svoje kolegice iz Učilišta Profokus, a to su Ivana Pavić, modna stilistica koja također ima veliki uspjeh na modnoj sceni kao i vizažistica Kristina Atletić koja je osmislila make up za Sarinu kolekciju.

6823-527x790

Upravo timski rad i senzibilitet mladih kreativaca vidljiv je u kampanji blackpearl by Sara Lončarić i fotografijama Gorana Čižmešije.

Odličan pristup i naglasak na stil koji je nenametljiv, ali protkan upravo onom finoćom koju možemo vidjeti na pariškim ulicama tradicionalno dobro odjevenih Francuskinja. Vunene tkanine, svila, dobar odabir i kombinacija boja i dezena kao i izvrsni modni detalji od cipela sve do savršenih pokrivala za glavu Nade Kobali otvorili su put kvalitetnom dizajnu koji napokon nema primitivnu notu uz vulgarno izobličene norme nametnute estetike.
7707-790x527

Sarina kolekcija izvrstan je pristup kako koristiti inspiraciju 70-ti. To nikako nije replika odjeće tog vremena, već je ona kao blagi povjetarac koji je donio svježinu u ovo naše vrijeme.
Vrijednost je to veća što ova mlada dizajnerica izvrsno poznaje izradu kroja i tehnologiju, pa je njena kolekcija u potpunosti izrađena kao zbroj znanja i talenta. Izradom kroja ona točno postavlja svaki rez, oblik džepa, izgled hlača i tako svoju maštu pretvara u realnost.

6903-527x790

Već sada Sara skuplja važne poene svojeg viđenja odjeće, a narudžbe koje joj pristižu daju nadu da postoje klijenti koji su pronašli dizajnericu koja stvara za sve koji imaju istančan ukus.