Profokusovi vizažisti na izboru za Miss Hrvatske za Miss Svijeta

U završnici izbora za Miss Hrvatske 2015. krunu i titulu najljepše Hrvatice osvojila je Šibenčanka Maja Spahija. Lentu druge pratilje ponijela je Anja Bijelić, a titulom prve pratilje okitila se Katarina Čavar.

Članovi žirija, među kojima su bili gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, dekan VPŠZ-a Lukša Lulić, brend menadžer Borova Dubravko Šimenc, osnivačica Učilišta Profokus Branka Vučetić Atletić i modni kritičar Nenad Korkut, imali su tešku zadaću odabrati svoje favoritkinje i donijeti konačne ocjene.

IMG_8722

Branka Vučetić Atletić predala je poklon Maji Spahiji, stipendiju za program vizažima.
Tako će Maja postati nova polaznica u Učilištu Profokus.

11415632_920592927987809_2578354285543961341_o

Maju Spahiju sada očekuju brojne obaveze u sklopu priprema za Kinu gdje će u jakoj konkurenciji od preko 120 djevojaka pokušati postići dobar plasman i promovirati Hrvatsku na ovom najstarijem i najuglednijem izboru ljepote.

IMG_8699

Jedanaest ljepotica borilo se za titulu najljepše i odlazak na izbor za Miss Svijeta koji će se održati 19. prosinca u dalekoj Kini.

image (1)

Kristina Atletić – make up artist i koordinatorica vizažista Tima Profokus koji su se pobrinuli za izgled natjecateljica.

IMG_8695

Izvrsno i profesionalno vizažistice TIMA PROFOKUS našminkale su sve kandidatkinje. To su Marija Pirić, Tereza Glasnović, Nika Dorija Grbac i koordinatorica make up artistica Kristina Atletić.
Širina njihovog obrazovanja u Profokus dala je potrebna znanja i tehničke vještine da mogu raditi u svim zahtjevnim projektima.

Danas je velik broj profesionalnih vizažistica koje su članice TIMA PROFOKUS i koje sudjeluju u različitim projektima. Upravo njihovo znanje kao i profesionalni odnos u poslu pokazao se kao dobitna kombinacija, pa je Tim Profokus sve više i više tražen za različite projekte.

image (2)

Učilište Profokus postao je lider u području obrazovanja za vizažiste i to od primjene novih tehnika šminkanja za beauty, filmsku, televizijsku i kazališnu šminku.

Praktičan dio nastave koji se sastoji i od rada na projektima dao je puno pravo da Učilište postane broj jedan u Hrvatskoj. Zato je i TIM PROFOKUS pozvan da sudjeluje u stvaranju dobrog imidža MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA 2015.