Odabrane finalistice Make Up Natjecanja – Zvjezdana prašina!

Ocjenjivački žiri Učilišta Profokus prema pristiglim je prijavama odabrao najboljih devet finalistica koje će imati priliku svoje vještine pokazati na natjecanju 10. ožujka u 14.00 sati u sklopu ‘Dana ljepote & fitnessa’ na Zagrebačkom velesajmu.

Finalistice ovogodišnjeg make-up natjecanja su: Mia Čubelić, Janja Celcer, Magdalena Turkalj, Tena Mutnjaković, Marta Šlember, Lucija Paska, Lucija Pišćević, Vanessa Pušec i Vida Zvonarek.
Odabrane su djevojke poslale najkreativnija make up rješenja na temu ‘Zvjezdana prašina‘, koja je inspirirana magičnim nebom i filmskim spektaklom ‘Star Wars’.
Među mnogobrojnim prijavama žiri je ocjenjivao tehničke vještine, kreativnost, odabir boja te povezanost s temom natjecanja, a ove su djevojke najbolje odgovorile na Profokusov izazov.
Mračna i svijetla strana sile, zvjezdana prašina i detalji protagonista kultnog filmskog spektakla samo su neki od elemenata koje finalistice moraju ukomponirati u svoj zvjezdani make up.
Za to će imati samo 45 minuta, a cijelo će se natjecanje odvijati na pozornici pred stručnim ocjenjivačkim žirijem i publikom. Uz make-up, ocjenjivat će se i cjelokupni dojam pa frizura također mora biti skladno povezana s temom.
Jedanaestu godinu zaredom, Učilište Profokus organizira Make Up Natjecanje za vizažiste amatere kojim želi podržati mlade nade u ostvarenju svojih snova i karijere kao profesionalnog vizažista. Sve finalistice dobit će diplomu o sudjelovanju na natjecanju, a za tri najbolje vizažistice amaterke, Profokus je uz pomoć vjernih sponzora osigurao vrlo vrijedne nagrade.

Ovogodišnji sponzori natjecanja su poznati kozmetički brandovi Kryolan, Illamasqua, Essence, Catrice, Bioderma, Artdeco i Subrina Professional koji su kao i prijašnjih godina pripremili zanimljive nagrade za tri najbolja make-upa.