„DO YOU SPEAK FASHION“ – nova kampanja PFI

„Do you speak fashion“ tema je ovogodišnje najavne kampanje Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i zasigurno najvažnijeg regionalnog projekta za neafirmirane mlade dizajnere koje će se već 17. sezonu zaredom održati u Osijeku.
Mladi dizajneri Mirjana Klepić, Mona Lacko, Sonja Lamut, Antun Aščić, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, koji su i sami debitirali na ovom natjecanju, zaštitna su lica kampanje koja svoj naglasak stavlja na modu kao „jezik“, odnosno sredstvo komunikacije kojim ne izražavamo samo svoj odjevni stil već i svoju jedinstvenu osobnost i stavove.

 

Dizajneri su se u ovoj zanimljivoj i nadahnutoj kampanji i sami okušali kao modeli, a tim Učilišta Profokus, koje je i ove godine partner Portanova Fashion Incubatora, pod vodstvom Kristine Atletić (MUA) i Nade Viljevac (hair stylist) pobrinuo se da i njihov make-up i frizure odraze temeljnu ideju kampanje – slobodu izražavanja vlastitog stila i individualnosti.

Za styling kampanje pobrinuo se Petar Trbović, ujedno i član stručnog žirija ovog natjecanja, a Mare Milin (fotografija) i Krešimir Grančarić (grafika) zaslužni su za zaokruženi vizualni dojam kampanje.

Prijave za ovosezonski natječaj zatvorene su 5. rujna te stručni žiri trenutno pregledava sve pristigle radove u potrazi za deset najboljih. Imena njihovih autora koji će ući u polufinalni krug u Zagrebu biti će objavljena uskoro, a potom će 10. i 11. studenog  u centru Portanova u Osijeku pet najtalentiranijih mladih dizajnera imati priliku predstaviti svoje kreacije i natjecati se za glavnu nagradu – 10.000,00 kn i pozivnicu za BIPA Fashion.hr.

Vizažistički tim Učilišta Profokus pratiti će cijeli tijek natjecanja i osigurati make up za sve sudionike ovog projekta.