Blagdanski Make up tutorial!

U vrijeme blagdana želimo izgledati lijepo i posebno. Nova godina je pred vratima, pa stalno pristižu pozivi prednovogodišnje slavlje. To su razni svečani domjenci, večere. Sve je to razlog više da zablistamo i tako se oprostimo od stare godine. Što se nosi i koji je najbolji svečani look za jedan takav događaj? Kako se našminkati i za sam doček nove godine pogledajte u Profokusovom tutorijalu.

Vizažistica Matea Oljica u Profokusovom tutorijalu pokazala je kako se našminkati sam i postići zanosan glamurozniji look.

Umjesto klasičnog crnog smokey eyesa Matea je predložila tamno zeleni smokey  za nadolazeće blagdane, tako stavljajući naglasak na oči.
Pratite 6 jednostavnih koraka i postignite savršen izgled!

Korak 1.

Korak-1

U pregib oka nanesite smeđe sjenilo, nekoliko tonova tamniju od boje kože.

Korak 2.

korak-2

Na sredinu kapka po cijeloj dužini nanesite tamno zeleno sjenilo.

Korak 3.

korak-3jpg

Tamno zeleno sjenilo nanesite i ispod oka uz liniju trepavica.

Korak 4.

Korak-4y

U pregib oka nanesite crno sjenilo. Laganim sjenčanjem stopite crnu boju s tamno zelenom. Rubove oka dodatno osjenčajte kako nebi bilo oštrih tamnih rubova.
Na trepavice nanesite crnu maskaru ili guste umjetne trepavice.

Korak 6.

korak-5jpg

Za kraj, na usne nanesite ruž boje kože. Ta nijansa savršeno će odgovarati svim tonovima kože, te će se odlično nadopuniti sa zelenim smokey eyesom. Također uz neutralnu nijansu ruža moći ćete neometano uživati u blagdanskim delicijama, ne brinući se o stalnom popravljanju ruža.

 

FOTO: Krešimir Mehičić
Šminka: Matea Oljica
Frizura: Eleonora Šokota
Model: Matea Paulus