Profokus Vas poziva na veliki make up show!

Dođite na štand Učilišta Profokus koji se nalazi u paviljonu 9 i smješten je do centralne pozornice.
Na sajmu “Dani ljepote & fitnessa” na Zagrebačkom Velesajmu organizirali smo pregršt zanimljivih događanja. Upoznajte se s našim programima koje je verificiralo Ministarstvo obrazovanja i upisuju se u radnu knjižicu. Iskoriste 20% popusta i akciju na upise.

U petak 10.03.2017. u 14 sati na centralnoj pozornici  održat će se tradicionalno make up natjecanje pod nazivom “Zvjezdana prašina”. Mladi vizažisti koji nisu profesionalci pokazat će svu vještinu i kreativnost na zadanu natjecateljsku temu. Sve posjetitelje osim izvrsnog vizualnog užitka očekuju i nagrade iznenađenja. Možete osvojiti sjajne poklone naših sponzora.

Svakog dana tijekom trajanja sajma moguće je doći na štand gdje su vizažistice Učilišta Profokus koje će bez naknade šminkati posjetiteljice.

Na štandu će Vas čekati i naš Selfie uređaj. Napravite lijepu uspomenu s profesionalnog šminkanja i slikajte se na Selfie-juili napravite kratki video. Svi videi i fotografije moći ćete vidjeti na našoj Fb stranici!

U subotu 11.03. specijalna gošća je Petra Hursa koja će savjetovati i oblikovati obrve tehnikom “threading” – čupanje dlačica koncem.
Iskoristite ovu priliku kako bi vrsna dizajnerica obrva uputila i oblikovala vaše obrve.

Tijekom jutra talentirane vizažistice Profokusa pokazat će kako pomoću make upa napraviti drvenog Pinokija.
Tijekom cijelog dana vizažistice Profokusa šminkat će sve koji posjete štand.

U nedjelju 12.03. osim besplatnog šminkanja na štandu Profokusa pogledajte veliki show koji priprema Patricio Alejandro Aguero Marino akademskog kipara i svestran umjetnik koji je suradnik učilišta. Njegov kreativan rad užitak je za oči i poslužit će kao inspiracija svima koji se žele ili se već bave profesionalnim vizažiranjem.

Odaberite jedan od navedenih dana i uz kreativan sadržaj i uživajte u ljepoti make upa.
I naravno, ne zaboravite se slikati na našem Selfiju!