ČAROBNO CRNO

TEMA: „ Čarobno crno“

Make- up natjecanje sa temom „ Čarobno crno“ održat će se u petak 07.03.2014. u 13 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma „Dani ljepote“ 2014. Na natjecanje se mogu prijaviti učenici srednjih škola : kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i drugi amateri u vizažizmu koji su spretni u uljepšavanju lica. Natjecatelji ne mogu biti profesionalni vizažisti.

Koncept natjecanja je osmišljen da se cjelokupno natjecanje događa na pozornici, nakon isteka 45 min natjecatelji svoj rad prezentiraju ocjenjivačkom žiriju i publici. Prije početka natjecanja modeli mogu imati podlogu i frizuru koja mora tematski i skladno biti povezana sa make-up-om. Odjeća obavezno crna.

Kriteriji: boje sjenila – intenzivne boje u najmanje tri boje od kojih je jedna obavezno crna, ruž i rumenilo obavezni – ovisi o Vašoj kreativnosti i konceptu Vašega rada kao i same teme.

Natjecatelji mogu koristiti umjetne trepavice i sve dodatke koji se mogu aplicirati na lice ali u određenoj mjeri kako ne bi izgubili poveznicu sa temom.

Preporuka: Modeli trebaju biti čista i uredna tena, skladno građeni, bez trajnog make-upa. Više informacija i prijedloga make-upa na zadanu temu svi zainteresirani mogu pogledati na www.profokus.hr, rubrika Novosti .

Nagrade: prvo, drugo i treće mjesto – koje dodjeljuju sponzori

Svi odabrani sudionici dobit će diplomu o sudjelovanju na natjecanju.

Organizator: Pučko otvoreno učilište Profokus i Zagrebački velesajam

Prijava: vizažisti zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju šalju prijave sa fotografijama najkasnije do 10.02. 2014. god. na mail adresu organizatora. Fotografija mora sadržavati prijedlog make-upa na modelu, u skladu sa temom natjecanja. Dokumentacija mora biti kompletna i čitko ispunjena.

Prijava obavezno sadrži:

  •  obrazac prijave
  •  životopis, s točnom adresom i datumom rođenja
  •  podacima gdje i kako je stečeno obrazovanje, kao i dodatna usavršavanja  u vizažiranju      ukoliko ih imate
  • tri fotografije u boji (veličina 13 × 18 cm)
  • dvije fotografije en face (jedna sa zatvorenim očima i jedna s otvorenim očima)
  • jedna fotografija profila

Fotografije moraju biti  profesionalno snimljene i kompjutorski neobrađene. Isključivo slati na mail adresu- uprofokus@gmail.com

Po pristiglim prijavama ocjenjivački žiri odabrat će sedam (7) natjecatelja koji će sudjelovati na natjecanju make-up-a  07.03.2014. Rezultati prednatjecanja pristići će na mail adresu odabranih natjecatelja sa svim uputama o natjecanju.

Radove slati na:
Pučko otvoreno učilište Profokus                           
Gundulićeva 34, 10 000 ZAGREB               
e-mail: uprofokus@gmail.com
tel: 099 28 18 532